Kolonoskopie

Ano na Váš nazor se zaměřím . Kolonoskopie mi kromě hemerhoidu dopadla dobře , což mne uklidnilo . Dle meho nazoru nador , nebo polyp by byl na kolonoskopu dobře viditelny . Ještě jsem Vám zapoměl napsat , jak jsem místo stolice vyloučil jen hleny s malou přisměsi krve jsem na t. papíře spozoroval i něco jako pěnu což jsem u sebe viděl poprve a netuším co to muže znamnenat . Přes den pocituji mirnou bodavou bolest v pravem podbřišku ale to je asi banalita když se na kol. nic neobjevilo. Ještě jsem někde čet že me problemy se slučuji i ulcerozni koltitidou a při klidovem stavu remisi se na kolonoskopii nemusi nic objevit ikdyž tímto zanětem třeba trpím ale řikam moc se mi tetnto nazor nezda . Děkuji

Odpověď odborníka:

Ano, vyšetření je na místě. Obraťte se na vašeho lékaře.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zčervenání kůže po alkoholu nemusí znamenat alergickou reakci
Co je to Helicobacter pylori?
Články: Co je to Helicobacter pylori?
Od roku 1983, kdy Warren a...
Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Články: Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Tělo ženy chrání své kosti...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: