Koloskopie

Dobrý den chtěla jsem se zeptat na dotaz švagr by měl podstoupit vyšetření koloskopie.Když si grkne má pocit,že se mu ze žaludku zvedaji něco jako štávy-že je vyzvráci trvá to vždy jen chvily a pak to odezní.Už dva měsíce ma pocit hořkosti v ústech.Podstoupil vyšetření hadice do žaludku měl vše v pořádku.Krev mu brály na slinivku- vše negativní.Žluč ma genetický vyšší.Chtěla jsem se zeptat jestly je koloskopie nutna a nebo co máme dělat .Děkuji s pozdravem Marcela

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se zatím nenašla jiná příčina obtíží, kolonoskopii bych doporučovala , ke komletaci vyšetření,. jedná se sice o vyšetření poměrně nepříjemné, jeho přínost je ale s jinými neporovnatelný.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: