Kombinace assentra a stacyl

Dobrý den, je mi 19 let, jsem kuřák ( krabička na týden až 2) a užívám léky: HA Eloine a antidepresiva Assentra 100mg na panickou poruchu. V pátek mám letět 16 hodinový let a v lékárně mi dali Stacyl 100mg. Mohu to užívat? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Tato kombinace sama o sobě nevadí, resp. běžně se užívá. Avšak Stacyl proti žilní trombóze neochrání dostatečně. Doporučuji ještě elastické bandáže dolních končetin, zároveň během letu provádět cviky (např. zde: http://www.krecove-zily.cz/gymnastika ), nesedět s překříženýma nohama, zvýšit příjem tekutin. Ideální by bylo zanechat kouření.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x