Kombinace clostilbegytu a kapek gynex

Dobrý den, měla bych dotaz, jestli se můžou navzájem ovlivňovat léky clostillbegyt a kapky gynex. A Jestli je větší pravděpodobnost otěhotnění. děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s kapkami Gynex nemám žádné zkušenosti, dle firmy jde čistě o rostlinný preparát, jestli zvyšuje pravděpodobnost početí v kombinaci s indukcí ovulace nevím, firma samozřejmě bude tvrdit, že ano. Rozhodně Vám to ale podle méno názoru nemůže uškodit. S pozdravem dr.Lidák

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: