Kombinace imunor a nosifol

Dobrý den, ráda bych se zeptala, gynekoložka mi doporučila na dva měsíce užívat Nosifol jako doplněk na podporu otěhotnění a zároveň mi imunolog předepsal Imunor také na dva měsíce - na podporu imunity. Někde jsem četla, že při užívání imunoru se nedoporučuje otěhotnět. Mohu užívat tyto dva léky současně aby nevznikla nějaká kontraindikace? Mám trošku pocit, že budu užívat dva druhy léků, jeden který podporuje otěhotnění a druhý při kterém se nedoporučuje otěhotnět. Moc děkuji, Zdenka S.

Odpověď odborníka:

Imunor se nedoporučuje podávat v těhotenství, jiné kontraindikace nejsou známy. Nosifol je doplněk stravy,můžete je klidně spolu užívat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: