Kombinace léků

Dobrý den, již cca měsíc beru Anopyrin 50mg k zabránění případnému dalšímu mimoděložnímu těhotenství a větší šanci k otěhotnění. O miminko se s přítelem snažíme. Nyní jsem dostala Voltaren Rapid 50mg (mám užívat 3x denně), prodělala jsem gyn.zánět. Mohu tyto dva léky kombinovat? Děkuji

Odpověď odborníka:

Vážená slečno Alice, Voltaren sám o sobě může mít nepříznivý vliv na otěhotnění a těhotenství. Kombinace Anopyrinu a Voltarenu může vést k závažným komplikacím ve smyslu poškození žaludeční sliznice a zvýšení rizika krvácení do trávicí trubice. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: