Komoce a krční páteř

Dobrý den, mám dotaz 20.2. jsem upadla na náledí měla jsem otřes mozku( CT v pořádku) a pohla jsem si s krční páteří. V březnu mi byl předepsán Anopyrin kvůli pohmožděninám, nemohu přesné říct jestli po něm nebo schodou náhod jsem dostala křeč do levé nohy a levé ruky. Od 10.3 jsem zvracela tak mi lékař napsal Onprelen na žaludek jakmile jsem ho začala užívat měla jsem opět tupé tlaky v noze a ruce ale jen na levé straně. Lékař mi odpověděl že to není možné ale stejnak mi předepsal jiný lék a to Lanzul po dvou dnech se opakovalo to samé a ještě se k tomu přidal třes DK a HK a tupý tlak v hlavě a motání hlavy, připadala jsem si jak sjetá po 10 dnech jsem prášky vysadila. Třes o dost ustoupil, tlak také v končetinách,( o víkendu jsem měla 40 teploty)ale v pondělí mi byly předepsan DOXYBENE antibiot, prý mám chřipku. Tlak končetin je tu opět , třes a tlak v hlavě někdy až mravenčení. Připadám jsi jako blázen už nevím co. Nevím jestli je možné mít takové reakce na prášky nebo je to psychikou. K neurologovi jdu až 22.5. Tak nevím co do tý doby. Děkuji za odpověď. S pozdravem Jana

Odpověď odborníka:

Neurologické vyšetření je na místě. Je možné, že se jednalo o alergickou reakci a vyszení tabelt je asi na místě, vhodné vždy po poradě s lékařem. Je třeba dořešit stav krční pateře, zhodnotit i rtg snímky krční pateře a zjistit zda skutečně nejsou neurologické příznaky, zdá se že málo pravděpodobné. Je zde již také dostatečný časový pprostor ke zlepšení stavu. Pokud je neurolog až 22.5. bylo by dobré se na současné případné léčbě poradit se svýmk poraktickým lékařem.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: