Komorová extrasystola a neurol

Mám diagnostikovanú benígnu komorovú arytmiu, robili mi echo aj holter. Pred holterom som dva týždne bral ráno a večer 12,5 mg Egiloku. Holter mi následne zaznamenal za 24 hodín 126 izolovaných extrasystol. Nasadili mi ho o piatej večer a pred spaním v noci som si dal Neurol 0,25 mg, ktorý si dám zriedkavo aby som mal pokojnú noc kedže mám niekedy problém so spánkom. Kardiológovi som to ale nespomenul. Mohol mi Neurol výraznejšie ovplyvniť, znížiť, počet extrasystol a tým ovplyvniť aj názor kardiológa, že taký počet nie je vôbec závažný? Prípadne ovplyvniť hocijaké iné výsledky z Holtera? A ďalšia otázka, môžem si takto naozaj občasne dať pred spaním jeden Neurol ak užívam Egilok? Ďakujem za odpoveď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, myslím si, že Neurol mohl snížit počet extrasystol, protože snížil Vaše psychické napětí, proto bylo méně extrasystol. Extrasystoly jsou v normě, každý člověk má extrasystoly, ale každý je nepociťuje. Neurol se může užívat s Egilokem.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Crohnova choroba – šest nejčastějších chyb, které narušují léčbu
Chcete otěhotnět? Jezte „potraviny plodnosti“
Články: Chcete otěhotnět? Jezte „potraviny plodnosti“
To, že pro zvýšení šancí na...
Z čeho se skládá zub
Články: Z čeho se skládá zub
Zub v ústech je jako...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x