Komplikace po pendeponu

  • Dotaz od: Markéta Pokorná
  • Publikováno: 3.7.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, můj osmiletý syn má už rok v krku pomnoženého streptokoka a neustále se mu vracejí angíny. Byl mu te´d předepsán Pendepon, ale problém je v tom, že dva dny po jeho aplikaci jedeme na dovolenoua strávíme hodně času v autě. Nemůže být pro syna dlouhé sezení v autě nepohodlné a bolestivé? A nemohou nastat jiné komplikace? Děkuji za odpověď. M.Pokorná

Odpověď odborníka:

Po aplikaci Pendeponu bych se žádných komplikací neobávala, za 2 dny by již hýždě ani neměla bolest.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: