Komplikace při zánětu středního ucha

Dobrý den, syn bran týden augmentin na zánět průdušek, během týdne teploty, ke konci vysoké. Včera kontrola u lékařky, ta nás poslala na ušní, bylo mu píchnuto pravé ucho s tím že měl bubínek scvrklý, prý se paní ušní nelíbil. Máme dávat nurofen a léky na snížení teploty a bolesti. Ve čtvrtek na kontrolu a pak případně k obvodní lékařce na krev a moč, kterou nám původně chtěla brát včera.Včera měl syn opět vysokou teplotu, ráno zas. Nemáme na krev a moč jít raději dřív? Je tento postup správný? Synovi je 17 měsíců. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den,paní Veroniko, vaše lékařka dle mého názoru postupovala víceméně správně. Pokud má ale nyní Váš syn opět vysoké neustupující teploty navštivte Vaši lékařku co nejdříve.Ke zvážení je opět nasadit antibiotika.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: