Komplikovaná zlomenina bérce - bolesti

Dobrý den, v srpnu 2014 jsem prodělala komplikovanou tříštivou zlomeninu bérce, operovali mě po týdnu, v noze mám celkem 12 šroubů a nějaký hřeb, který je zastrčen uvnitř kosti od kolene až dolů ke kotníku. Bez berlí jsem začala chodit teprve 7 měsíců po úrazu...na běhání to dnes ještě není, ale na chůzi už to není ani moc znát. Před třemi týdny jsem byla na kontrolním rentgenu, pan doktor byl spokojený, řekl, že se mi to dobře zahojilo a hlavně zavápnilo ( s čímž jsem měla docela problémy) a že šrouby vyndáme v dubnu. Chtěla jsem se zeptat, myslíte, že je normální, že poslední asi dva týdny mě to pobolívá trochu víc, v oblasti zlomeniny, hlavně když déle sedím a pak vstanu, mě od oblasti těch šroubů vystřelí taková bodavá bolest až k oblasti nártu, trvá to chvíli, než to rozchodím, po pár krocích už o tom nevím a bolest je pryč. Je to docela nepříjemné, ale doktor mi říkal, že to bude trvat ještě dlouho, než o zlomenině nebudu vědět... Myslíte si, že je ta bolest normální? Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Tato bolest se může vyskytovat , zvlášt u tak těžkého úrazu , ale její frekvence by měla stále méně častá. Startovací potíže bývají nejčastější.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x