Kompozitní výplně

Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o odpověď na můj dotaz. Před několika lety mi byla diagnostikována revmatoidní artritida a v souvislosti s tímto onemocněním se o několik let později u mě začaly projevovat příznaky Sjögrenůva syndromu. Díky tomu jsem musela začít intenzivně navštěvovat zubní ordinaci (velice málo se mi tvoří sliny a tím pádem se mi hodně kazí zuby), ve které mi už skoro všechny zuby perfektně opravily a použili fotokompozitní výplně. Jenže po nějaké době mi výplně odpadávají a tím pádem musím jít na zákrok znovu a znovu si vše hradit. Proto bych se chtěla zeptat, zda-li nelze tyto výkony v souvislosti s onemocněním hradit alespoň částečně pojišťovnou? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pro tyto záležitosti se prosím obraťte na příslušnou oblastní stomatologickou adresu (kontakt najdete na stránkách dent.cz). S přáním hezkého dne, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: