Kondolymata

Dobrý den, pane doktore, mohlo by se jednat o kondolymata? K mému problému. Napřed byl první výstupek pouze na uzdičce, ale teď se přidaly další mají bílou barvu..nebolí ani nepáli, ale ten na uzdičce se mi zda pomere roste. Zatim neboli pretazeni jakoby tam nic nebylo.Ty menší drazdenim vyvolávaji drobné krvácení. Bohužel před 3 měsíci jsem mel rizikovy styk s ochranou tak mozna tam jsem se nakazil. Jak je prosim velka sance tuto nemoc vylecit v pomerne zacatku(doufam) a jakym zpusobem. Dekuji Zdenek

Odpověď odborníka:

Z fotografie nelze určit zda se jedná o kondylomata nebo například o herpetické eflorescence ,pokud nejsou přítomny puchýřky spíše půjde o kondylomata, navštivte kožní oddělení,tam nepotřebujete doporučení praktika,nasadí vám po stanovení diagnozy adekvátní léčbu Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: