Kondom a antikoncepce

Dobry den pane doktore, chtela jsem se zeptat, jestlize pouzijeme kondom pri pohlavnim styku a nic se na me ani do me nedostane (spermat) tak jestli musim pouzit antikoncepci (prasky) jestli si tim zbytecne nebudu kazit telo. Pritel chce abych je brala i kdyz budeme mit kondom. Dekuji

Odpověď odborníka:

Kondom pokud je s ním správně zacházeno je poměrně bezpečná forma ochrany. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: