Kondom a "kapka lásky"

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je možné, že bych mohla otěhotnět z tohoto případu?: S přítelem jsme se mazlili, proběhlo pár "kapiček lásky", takže jsem tento preejakulát měla na rukou, poté jsem přítelovi nasadila kondom, a milovali jsme se. Já se však obávám, zda bych mohla otěhotnět z toho "ušpinení" latexu od mých rukou. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

I v preejakulátu mohou být spermie,takže gravidita v tomto případě na 100 procent vyloučena není,kdyby se menses nedostavila,udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: