Kondom v pochvě

Dobrý den.. je mi 16 let a měla jsme s klukem druhý pohlavní styk.. a zůstal mi kondom v pochvě od rána do večera.. prosím vás můžu z toho otěhotnět ? mám hroznej strach .. bojím se toho .. je mi teprve 16 a být těhotná by pro mě bylo teď momentálně nejhorší v životě.. děkuji :(

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, sklouznutí kondomu je považováno za selhání tohoto typu antikoncepce. Doporučuji Vám použít některou z pohotovostních antikoncepcí, jsou volně prodejné v každé lékárně, účinné jsou do 72 hodin po styku, v případě tablety Ellone až 5 dnů.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: