Kondom v pochvě týden

Dobrý den, stala se mi nepřijemná věc. Měla jsem sex s kondomem, vzhledem k tomu, že to bylo ve spojitosti s alkoholem, ani jeden jsme neřešili, že kondom nemůžeme najít. Poté jsme ještě měli nechráněný sex, ale už bez ejakulace do pochvy. Vzala jsem si potom pro jistotu prášek Escapelle (cca 68 hodin po styku). Potom jsem celý týden trpěla svěděním, hustým nepříjemným výtokem a pálením, dnes mi z pochvy vyšel na toaletě kondom. Vůbec nechápu, jak se to mohlo stát. Na výtok už jsem si koupila léky v lékárně. S jakou pravděpodobností mohu být těhotná? Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud jste užila Escapelle pak gravidita je velmi nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: