Kondylomata

Dobrý den, Mám dotaz,na konci prosince mi můj gynekolog dělal stěry z pochvy kvůli vracejícím výtokům.Zjistil mi streptokoka v pochvě.Mam přítele a pohlavní styk provozuji jen s nim.Před pár týdne sem si však všimla že uvnitř pochvy se mi na sliznici objevili růžové výrůstky které nebolí,nezapáchají ani nepřekážejí v pohlavním styku.Bojim se však jestli nejde o kondylomata.Zajímalo by mě zda by můj gynekolog už z vyšetření zjistil zda bych tento vir v sobě už v té době měla.

Odpověď odborníka:

dobrý večer Kateřino, určitě navštivte gynekologa k určení výrůstků v pochvě, jestli to jsou či nejsou virové kondylomata. Co se týče určení stěrem , stěry na viry se nedělají, pokud je nález klinicky jasný, preventivně se nedělají vůbec. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: