Kondylomata

Dobry den, jiz delsi dobu resim kondylomata. Moje gynekolozka mi predepsala krem Aldaru, ta mi bohuzel nepomohla. Tak mi dala doporuceni k chirurgickemu odstraneni a ze s s tim mohu objednat do jake nemocnice budu chtit, coz se mi zda divne. Tak jsem Vas chtela poprosit, zds byste mi napsali, kde v Praze chirurgicky odstranuji kondylomata. A zda musim svemu praktickemu lekari vysvetlovat, proc potrebuji predoperacni vysetreni. Velmi se za to stydim, nikdy jsem promiskuitni nebyla.. Dekuji moc a preji hezky den

Odpověď odborníka:

Již jsem vám odpověděl je to běžná záležitost která se řeší zcela rutinně ostatně bude to v propouštějící zprávě,klidně mu to řekněte a on i tím směrem může cílit vyšetření. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: