Kondylomata

Dobrý den paní doktorko, chci se zeptat. Bývalý přítel měl kondylomata . Sex jsme měli jedině s kondomem, orální sex jsme asi dvakrát porušili a byl nechráněny. Otázka zní, netrpěla jsem ani netrpím na opary, afty ani nic podobného, ale teď mám nového partnera, a zajímá mě, zda orální sex můžu provozovat, nebo jestli je možné že ve mě nějaký virus je, nerada bych aby jeden z nás kondylomata měl . Děkuji za odpověď .

Odpověď odborníka:

Pokud Vy jste zdravá a ani jste neonemocněla při sexu s bývalým přítelem, který měl kondylomata, tak máte zřejmě výbornou imunitu vůči virům! Takže byste tím pádem ani neměla nic na nynějšího partnera přenést.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: