Kondylomata

Dobry den chcela by som sa opytat ci v posve nahodou nemam kondylomi alebo to tak vyzera normálna posva dakujem.mala som rizikový pohlavny styk chlapec ich mal v anale ale virus ns hpv mal negativny moze mat kondylomi bez virusu? A mohla som sa nakazit ja? Mam velky strach :( psychicky som na dne v stolici som nasla velkuu ako keby husenicu ktora mi vysla.. Moze to byt virus kktoreho sa telo takto zbavuje? Nikdy pred tym som take nemala a beriem zeleny jscmen chlorelu mumio

Odpověď odborníka:

Dobrý den, z obrázku vypadá vše v pořádku. Kondylomat bych se úplně nebál. Ale určitě bych doporučil vyšetření stolice na parazity - odchod jakýchkoliv "housenek" stolicí není normální.

MUDr. Jakub Vykouk
MUDr. Jakub Vykouk

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Soukromá gynekologická ambulance Buštěhrad

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x