Kondylomata

Dobrý den. Už asi před třemi měsíci jsem byla u své doktorky s podezřením, že mám vaginální bradavice. Doktorka potvrdila mé obavy a předepsala mi Wartec. Tuto mastičku jsem používala po dobu 4 týdnů, bohužel bradavice nezmyzely úplně a začaly se tvořit nové. Doktorka mě poslala na operaci pod krátkodobou narkózou. Po této operaci bylo vše v pořádku. Měsíc poté se objevila nová kondylomata a to v dost velké míře. Mám zkusit zajít ke kožnímu lékaři, jestli by neměl nějaký lepší nápad nebo způsob odstranění? Jsem očkovaná proti rakovině děložního čípku, může to pro mě být i přes to nebezpečné? Chtěla bych se toho už konečně zbavit a bojím se, že moje paní doktorka neví jak mi to definitivně odstranit. Děkuju

Odpověď odborníka:

Kondylomata je možno odstranit buď chemicky nebo chirurgicky,jiná možnost skutečně není, jsou nepříjemná ale ne nebezpečná.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x