Kondylomata

Dobrý den, mám už pár týdnů problém s kondylomaty. Jsou drobounké, ve větším počtu na vnějších pyscích. Má gynekoložka mi doporučila seškrábnutí pod celkovou narkózou. Z tohoto zákroku mám strach a hlavně mi to momentálně zdravotní důvody nedovolí. Tak přišel na řadu krém Aldara. Chci se zeptat, za jak dlouho dobu bych mohla zjistil, zda krém zabírá? Dočetla jsem se, že úspěšnost není až tak častá. Pokud by krém zabral, kondylomata zmizely, mohu mít hned pohlavní styk? Jak je to se sexem v průběhu léčby? Kdy je bezpečné mít nechráněný sex?

Odpověď odborníka:

Pokud kondylomata vymizí můžete mít styk úspěšnost léčby posoudíte podle toho jak a za jak dlouho kondylomata vymizí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: