Kondylomata

Bila sem s přitelem a mnel kondylomata v analnim otvoru ja sem snim tehdy mnela styk asi 3x uz sou to 3 měsice bila sem u gynekološky a řekla že nic nemam delala mi ster a řekla že tam taky nic nemam .. Mužu mit styk s novym partnerem ? Dekuji

Odpověď odborníka:

dobrý večer, nejspíše jste kondylomata nedostala,protože pokud jste měla pohlavní styk před 3 měsíci , je tzv inkubační doba již pryč, proto můžete mít pohlavní styk. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření vás může připravit o zdraví zubů i dásní
Články: Kouření vás může připravit o zdraví zubů i dásní
Většina lidí je obeznámena...
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
I pivo může způsobit alergii
Články: I pivo může způsobit alergii
Pivo. Jeden z nejstarších a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Poničené růstové chrupavky ani růstový hormon nezachrání
Články: Poničené růstové chrupavky ani růstový hormon nezachrání
Léčba růstovým hormonem. U...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: