Kondylomata

Mám kondylomata, byla mi předepsána Aldara, ale už mám za sebou poslední sáček a stále beze změn. Ba dokonce pár bradavicek ještě přibylo. Začala jsem brát hlivu na posílení imunity. Je možné, že se muj systém sám vypořádá s tímto virem? Mela jsem jen dva partnery, nevím, který byl příčinou nákazy. Tak či tak, muj druhý partner bud byl nebo už je přenašeč. Mela jsem s nim nechráněný styk. Je možné, že díky jeho imunitě HPV vir vymizel? Nebo už bude pořád přenašečem?

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, condylomata jsou virové onemocnění a Aldara virus nelidviduje. Proto musíte vydržet a když tak kontaktovat svého dermatologa k vyšetření partnera, s pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: