Kondylomata

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na léčbu podofylinem u kondylomat. Po přečtení všech možných diskuzí, u mě vznikly obavy zda vůbec s podofylinem začít. Může to nějak výrazně ovlivnit můj fyzický a celkový stav? Ptám se kvůli dítěti které vyžaduje mou péči. Jak velké je riziko vstřebání toxických látek z podofylinu do těla? Měla bych se něčemu vyvarovat nebo jsou nějaké zásady při této léčbě? Děkuji mockrát

Odpověď odborníka:

Pokud se podofylin aplikuje na malou plochu ( do 7 cm2) a ponechá max. 8 hod. , není riziko toxických účinků.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: