Kondylomata

Dobry den, chci se zeptat, pred asi dvema tydny jsem si nasla u vchodu do pochvy kondylomata. Pani doktorka mi predepsala verrumal na 10 dni. Po 10 dnech jsem sla na prohlidku a pani doktorka mi rekla, ze uz je skoro nemam a at je mazu jeste 4 dny. 2 dny pote me pritel uspokojoval prsty, je mozne, ze se mi jeste rozmnozi, treba vevnitr? Pri uspokojovani me pochva palila a to nejen u vchodu, ale i v oblasti klitorisu a malych stydkych pysku a natekla. Cim to muze byt? Dekuji

Odpověď odborníka:

Pálení a otok by svědčily pro zánět měla by jste zajít na kontrolu případě mohl Verrumal podráždit poševní sliznici. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: