Kondylomata

Dobrý den, ráda bych se zeptala,zda je možné odstranit kondylomata u poševního vchodu pod lokální anestezii. Plně kojím, proto nechci pod celkovou anestezii. Po lokální je možné hned kojit? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, je možné, ale je to dost nepříjemné, záleží na množství.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x