Kondylomata?

Dobrý den, objevila jsem výrůstky u vstupy do pochvy (netuším jak dlouho tam jsou, ale určitě se neobjevily jen tak přes noc). Na pohmat jsou stejné jako okolní sliznice, při napnutí pokožky téměř nejsou vidět. Může se jednat o kondylomata? Podle fotek na internetu se mi zdá, že ne. Na gynekologii se chystám během následujícího měsíce, pokud bude třeba, tak i dříve. Děkuji předem!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podle popisu nelze poznat, zda to budou kondylomata, vyčkejte na kontrolu. Konydlomata Vás neohrozí.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: