Kondylomata

Dobrý den, před dvěma lety jsem byla na konizaci děložního čípku, jelikož jsem tam měla vřídky (kondylomata).Manžel je měl na penisu, po Wartecu se mu ztratili.Myslím si, že už žádné jiné nemá. Jak je to v případě orálního sexu? Měl by se ještě manžel nechat vyšetřit?Četla jsem, že mohou způsobit závažné zdravotní problémy.Nebo pokud už kondylomata nemá, nemáme obávat?

Odpověď odborníka:

Pokud manžel několik týdnů nemá viditelné projevy infekce a nemá jiné sexuální kontakty než s vámi, neměl by již být infekční.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x