Kondylomata

Před dvěma lety jsem se léčila s Kondylomaty a za měsíc vše bylo vyléčené a v pořádku v té době jsem měla stálého přítele, spali jsme spolu po vyléčení bez kondomu a nic se mu neprojevilo. Teď mám nového přítele je nějaká možnost, že by toto onemocnění mohl chytit, když jsem v pořádku? :-)

Odpověď odborníka:

Virus může ve Vašem těle bezpříznakově přetrvávat, takže ano, nakazit přítele můžete.
Na druhou stranu, přítel se s virem setká a nemoc se u něj nemusí projevit- takže se zbytečně dopředu nestresujte:-)
Hezký den,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x