Kondylomata

Kondylomata jsou viroveho puvodu a jde o pohlavne prenosnou nemoc. Zustanu i po jejich odstraneni infekcni, respektive jak postupovat, abych nebyl rizikem pro budouci sexualni partnerku? Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Petře, po odstranění kondylomat již nebudete infekční. Hezký den. Dr. Krákora M.

MUDr. Martin Krákora
MUDr. Martin Krákora

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Klášterec nad Ohří

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: