Kondylomata

Dobrý den.Tři roky mám stálého přítele a před rokem se mně objevily kondylomata, jak jsem Vám už psala.Ale dnes mně paní doktorka řekla, že tu infekci jsem získala na 90% nějak v půlce našeho vztahu (musel mně zahnout přítel), že bradavice se objeví tak do roku od nakažení. Pozděj je to prej velmi nepravděpodobné a že přítel, když i nic nemá, tak se mu už ani nevytvoří. i kdyby se mu třeba za pět let nějak oslabila imunita, že už se mu nevytvoří, že to už je moc pozdě od nákazy. Ale že mně to nemůže tvrdit najisto, se zeptá radši ještě imunologa. prosím, co je na tom tedy pravdy, vy i další doktoři jste se shodli trochu na něčem jiném. Skutečně se kondylomata dostaví vždy těsně (pár měsíců)po nákaze ?Já nevěřím,že by mě přítel podváděl.

Odpověď odborníka:

Bohužel neexistují žádné studie, které by zkoumaly s naprostou přesností, po kolika měsících se tato infekce může klinicky manifestovat. Většinou se uvádí ta doba několika měsíců (až třeba 18), ale přesněji vám to říci nemohu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: