Kondylomata

Dobrý den, před třemi dny mi doktorka gynekoložka objevila kondylomata, jsem tehotna, ve 24. tydnu tehotenstvi, rekla mi at prijdu za tyden, bojím se, co se se mnou bude dít. Mému partnerovi je 33, četla jsem, že to už by nemělo být nebezpečné, mohla jsem to mít od něj? Jak dlouho jsem to mohla mít než se to zjistilo? Děkuju

Odpověď odborníka:

Infekci v sobě můžete mít i několik měsíců, než dojde ke klinickým projevům infekce. tyto bradavičky se musí odstranit, protože jde o virovou infekci a mohlo by být ohroženo dítě během porodu. většinou se bradavičky odstraňují seškrábnutím, elektrokauterem či laserem.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: