Kondylomata

Dobrý den, jsem po laserovém ošetření kondylomat. Zajímalo by mě, zda když bude léčba účinná, tak jestli musím používat při každém sexuálním styku kondom?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při použití kondomu se chráníte před znovuzískáním infekce HPV, která může zapřičinit vznik kondylomů.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: