Kondylomata

Dobry den, cca pred 2 mesici jsem byla na laserovem osetreni pro odstraneni kondylomat, ikdyz vir HPV nebyl v mem tele zjisten, jelikoz mi gynekolozka nevzala onkologicke stery. Chci se zeptat zda muzeme s pritelem darovat krev?? Moje gynekolozka mi nedokazala odpoveded jestli mozna pritomnost viru umoznuje darovani krve ci nikoliv?. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Každému dárci se před odběrem dělají testy a hematolog rozhoduje o možnosti darování ale myslím,že HPV testace se před dárcovstvím neprovádí příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: