Kondylomata

Dorbý den, nedávno mi byla zjištěna kondylomata. Můj lékař mi sdělil, že pokud můj přítel příznaky nemá tak nemusí jít na vyšetření? Je tomu opravdu tak? Mám obavu aby mě zpětně nenakazil. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Ano,váš lékař má pravdu příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: