Kondylomata

Dobrý den, na konci října mi byla diagnostikována kondylomata(vnitřní i vnější), v listopadu jsem byla na chirurgickém odstranění, ale hned se mi udělaly znova dvě malé bradavičky. Začala jsem se mazat Aldarou, ale nepomáhá. Teď se mažu 11tý týden a bradaviček mám mnohem víc. O Aldaře jsem se dočetla, že může průběh nemoci zhoršit. Přemýšlím o laseru, dají se tímto způsobem odstranit i kondylomata na čípku? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, dají se odstranit i z čípku.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: