Kondylomata

Dobrý večer, jsem necelý rok po operaci kondylomat v oblasti poševního vchodu. Naštěstí se mi na stejné místo nevrátily. Ale pokaždé, kdy jdu na wc se stolicí, tak krvácím. Nedalo mi to a musela jsem to "prozkoumat". Zjistila jsem, že mám oblast konečníku popraskanou a přijde mi, že mám uvnitř konečníku strašně moc bradaviček. Mám strach. Je to možné, že je mám uvnitř těla? Jak se tyto kondylomata případně odoperují, když jsou v konečníku? Předem děkuji, A. (18)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kondylomata mohou být i v oblasti konečníku. Jejich ošetření je možné opět chirurgicky, v této oblasti již případně ve spolupráci s chirurgem. Zajděte však na vyšetření, krvácení není typický projev kondylomat. Krvácení může být např. z hemoroidů.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: