Kondylomata

ahoj mám dotaz a prosím o radu či zkušenost? Ja už mám oteklý stydký pysk dole u hráze asi 2 měsice ne celý jen u té hráze ted jsem ve 34 tydnu tehotenství .......někdy je to oteklé hodně někdy málo ...kožařka mi tvrdí že jsou to kondylomata a pálí mi je jednou týdně asi už 4 týdny dusíkem ale nic se s tím neděje jen to vždy opuchne a následně splaskne tak nevím když je to splasklé tak to tam skoro vůbec vidět není ale když to oteče například když nosím těsné věci nebo se spotím tak to vypadá jako puchýř ale není to puchýř.Myslela jsem si že jsem se pořezala při holení ale to už by asi bylo zahojené.Můžete mi poradit jak se zjisti že to jsou opravdu kojndylomata?Bojim se jak to bude při porodu...

Odpověď odborníka:

O kondylomata by jít mohlo, ale pokud dosavadní terapie nevede k efektu, doporučuji efektnější odstranění v lokálním umrtvení např. elektrokauterem - jde o jednorázový úkon.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Kondylomata | Od: Andrej | 25.7.2015 00:51
Dobry den chtel jsem se zeptat zdali s tim virem
musim k obvodakovi a nebo nekam na kozni .
Velice dekuji na shledanou
reagovat
re:Kondylomata | Od: uLékaře.cz | 28.7.2015 10:46
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Co prozradí jaterní testy?
Články: Co prozradí jaterní testy?
Prokázat hepatitidu je...
Léčba potravinové alergie? Dieta!
Články: Léčba potravinové alergie? Dieta!
Potravinovou alergií trpí...
Pyelonefritida
Články: Pyelonefritida
Pyelonefritida je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: