Kondylomata

Dobrý den chci se zeptat jestly může zviknout nemoc Kondylomata z častýn nošenym spodního prádla - tang. Protože Začla sem je nosit a najednou se mi vyrazila Kondylomata a s partnerem sem predtim neměla žádný styk az po tom jednou když sem už to měla. Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nošení tang nezpůsobí vznik kondylomat.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: