Kondylomata (?)

Přeji dobrý den. Několik dní zpátky jsem si všiml drobného výrustku (na dotek tuhého) na penisu. Možná se o nic nejedná, nicméně jsem po shlédnutí různých internetových poraden a serverů dostal strach z kondylomat, a tak bych se rád zeptal na Váš názor. Mnohokrát Vám děkuji a přeji hezký zbytek dne. PS: rovněž zasílám odkaz na druhou fotku: http://oi50.tinypic.com/2cxer5s.jpg

Odpověď odborníka:

Podle fotografie jde o kondyloma, navštivte kožního lékaře

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: