Kondylomata

Dobrý den, už několikrát se u mě objevily drobné svědivé výrustky v oblasti genitálu, ale vždy zmizely. Vyvodila jsem si, že se jedná asi o kondylomata, ale byla jsem očkována Silgardem ještě před zahájením pohlavního života. nemůže to být ještě něco jiného?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může to být něco jiného, např. herpetický výsev, a další.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Chřipka v tropech
Články: Chřipka v tropech
Zima odchází a s ní opouští...
Proč nám cukají oči?
Články: Proč nám cukají oči?
Pod cukáním nebo svíráním...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: