Kondylomata?

Zdravim, asi pred mesicem sem si vsimnul na penisu 2 male vyrustky, mam podozreni ci se nahodou nejedna o kondylomata. Muzete poradit? Dekuji.

Odpověď odborníka:

Podle nepříliš kvalitní fotografie těžko soudit, ale o kondylom by se mohlo jednat,navštivte kožní oddělení, tam nepotřebujete doporučení od praktika ke konečné diagnoza a léčbě, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: