Kondylomata

Dobrý den, před týdnem jsem navštívila svoji gynekoložku kvůli drobným výrůstkům okolo pochvy. Řekla mi, že jsou to kondylomata, že je to virové onemocnění a že časem sama zmizí. Na internetu jsem ale našla mnoho varování, abych se začala léčit co nejdříve. Tak nevím. Čemu mám věřit? Zatím se to spíše zhoršuje než že by mizely. Partner je v pořádku, musíme se sexem počkat dokud kondylomata nezmizí ? Jak dlouho by to mohlo trvat?

Odpověď odborníka:

Kondylomata je možno odstranit buď chemicky nebo chirurgicky, záleží na jejich rozsahu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Kondylomata | Od: Markét | 2.12.2013 11:41
Dobrý den bojuji s kondylomaty už přes půl roku a ne a né se jich zbavit..paní doktorka už neví co semnou :/..používala jsem aldaru ale moc nepomohla :/..Kondylomata jsem měla jak v konečníku tak v pochvě..ale na pochvě ve vnitř i venku zůstaly ..nevím co stím jsem ve 30týdnu těhotenství
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Obávaný zánět nosních dutin. Jak se mu bránit?
Články: Obávaný zánět nosních dutin. Jak se mu bránit?
Zánět vedlejších nosních...
Čím nahradit chybějící zub?
Články: Čím nahradit chybějící zub?
Mezera po zubu narušuje...
Biopsie kostní dřeně
Články: Biopsie kostní dřeně
Biopsie kostní dřeně je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: