Kondylomata

Dobrý den, gynekolog mi našel jeden malý výrůstek, s největší pravděpodobností to budou kondylomata. Příští týden jdu na zmrazení. Zajímalo by mě, zda se má partner (stálý 2 roky) také nějak léčit, když nemá žádné příznaky a popřípadě jak? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud nemá obtíže není potřena léčba,jako prevence by připadala do úvahy aplikace vakcíny Silgard. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Příčinou nevysvětlené neplodnosti může být celiakie
Články: Příčinou nevysvětlené neplodnosti může být celiakie
Snažíte se horem dolem, a...
Metličkové žilky mohou potrápit i děti
Články: Metličkové žilky mohou potrápit i děti
Objevily se vašemu dítěti...
Rýma
Články: Rýma
Rýma je zánět nosní...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kůže atopiků trpí při planých neštovicích daleko více než u nealergických dětí
Plicní embolie
Články: Plicní embolie
Plicní embolie je vmetení...
Co je to Helicobacter pylori?
Články: Co je to Helicobacter pylori?
Od roku 1983, kdy Warren a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: