Kondylomata

Přítel má u kořene penisu již miniaturní kondylomata. Já je nemám, ale zajímá mě, jak zjistím, zda je u mě přítomen vir? Sexuálně abstinujeme, nedá už se to vydržet, ale kondom nedosáhne až na kondylomata. Může se to přenést pomocí vaginálního vlhčení, které při styku vzniká? Steče to na kondylomata a následně se to může dostat zpět do pochvy. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Virus kondylomat je přenosný i přes kondom. Pokud má přítel viditelné kondylomky, měl by navštívit urologa nebo dermatovenerologa a začít je léčit mastičkou.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: