Kondylomata

Dobrý den,příteli byla odstraněna v listopadu 2013 kondylomata,dvě chirurgicky a jedno potíráním nějakým preparátem.Nijak jinak léčen nebyl.Doposud se mu nic nového neobjevilo,sex jsme spolu neměli od října 2013,bojím se abych to i já nechytila.Je moje obava oprávněná po takové době,nebo máme ještě počkat.S kondomem,nebo bez? Já jsem vpořádku,u lékaře jsem byla.Děkuji L.

Odpověď odborníka:

Pokud máte obavy nejlepší by bylo očkování vakcínou Silgard ,která chrání nejenom proti kondylomům,ale hlavně i před rakovinou děložního hrdla. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: