Kondylomata

Zajímalo by mě, jestli když jsem měla problémy s kondylomaty, které gynekolog označil za "malé" a nemožné vyoperovat a přestal je řešit, jestli s nimi mohu něco dělat, jak se o ně starat, jaké mastičky používat a podobně. Také by mě, prosím, zajímalo, jestli když mě občas svědí poševní vchod i s řitním otvorem, jestli to s tím může souviset a jak to mám řešit. Děkuji za odpověď a přeji příjemný den.

Odpověď odborníka:

Divím se , že to neřeší gynekolog a ani Vy s ním. Jsou samozřejmě na tyto malé kondylomy masti- Aldara, Wartek- dále prevence očkováním Silgard/chrání nejen proti HPV- tj. proti rak, děložního čípku, ale i typ 6,11 viry, které způsobují kondylomy. Pálení to může samozřejmě dělat i kolem konečníku.

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
kondylomata | Od: Eva | 24.6.2014 09:49
Aldaru jsem měla, ockovani mi nabidnul. Jinak řekl,že to
nechame byt a kdyby se to zhorsovalo, mam prijit. Děkuji za
odpověď.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: