Kondylomata??

Dobry den, u posevniho vchodu (na prave strane) jsem si vsimla nejakych koznich vyrustku(celkem asi 2-3). Nemohou to byt kondylomata? Přikládám fotografii.

Odpověď odborníka:

dobrý večer, pokud tam výrustek nebyl a narostl , opravdu se může jednat o condyloma , bohužel z fotografie to nelze přesně určit, navštivte gynekologa k potvrzení diagnozy. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x